Minimiosallistujamäärä ja matkan peruuntuminen

Matkan toteutuminen edellyttää riittävää osallistujamäärää. Jos riittävä osallistujamäärä ei toteudu lähtöä edeltävään Keskiviikkoon klo 12.00 mennessä, perumme matkan. Ilmoitamme tällöin matkan peruuntumisesta välittömästi ja palautamme maksun kokonaisuudessaan.

Jos minimiosallistujamäärä on täynnä keskiviikkoon klo 12.00 mennessä, jatkamme matkan myyntiä lähtöön asti niin kauan kuin bussissa on paikkoja jäljellä.

Matkan peruminen asiakkaan toimesta

Matkustajalla on oikeus perua ostamansa matka. Jos asiakas peruu jo ostetun matkan viimeistään kolme päivää ennen lähtöä, pidätämme peruutuskuluina 10 euroa ja palautamme lopun maksetusta summasta. Jos asiakas peruu matkan kaksi päivää ennen lähtöä tai myöhemmin, ei maksua palauteta. Suosittelemme matkavakuutusta, joka kattaa matkan peruuntumisen ja matkan aikana aiheutuvat tapaturmat ja sairastumiset.

Toimitusehdot

SRJ Group Oy / Syöte Charter myy matkapalveluita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa. Tuotteiden hinnas sisältää arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Vastuullinen matkanjärjestäjä

SRJ Group Oy / Syöte Charter

Arotie 24

93280 Syöte

info@stpliikenne

Yleiset valmismatkaehdot

Noudatamme matkamyynnissämme Kuluttajaviraston yleisiä valmismatkaehtoja. Voit tutustua ehtoihin Kuluttajaviraston sivuilla. https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/matkustaminen-ja-majoitukset/matkapaketit-ja-yhdistetyt-matkajarjestelyt/yleiset-matkapakettiehdot/

Lisä- ja erityisehdot

Syöte Charterilla voi olla matkakohtaisia erityisehtoja koskien esimerkiksi edellytettävää minimiosallistujamäärää, matkan peruuntumista jos minimiosallistujamäärä ei täyty. Näistä matkakohtaisista erityisehdoista ilmoitetaan matkan tietojen yhteydessä.

Matkustajalla on oikeus peruuttaa matka milloin tahansa ennen matkan alkamista. Tällöin peritään peruutusmaksu seuraavasti:

a) Toimistokulut 10 €, kun matka peruutetaan viimeistään 45 vuorokautta ennen matkan alkamista

b) varausmaksu 30 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 45 vuorokautta mutta viimeistään 21 vuorokautta ennen matkan alkamista

c) 50 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 21 vuorokautta mutta viimeistään 7 vuorokautta ennen matkan alkamista

d) 75 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 7 vuorokautta mutta viimeistään 3 vuorokautta ennen matkan alkamista

e) 95 % matkan hinnasta, kun matka peruutetaan myöhemmin kuin 3 vrk ennen matkan alkamista.

Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Tarkista ajantasaiset ehdot aina ennen matkan varaamista.