Syöte Charter tilausajot ja ryhmämatkat

Syöte Charter on yhdistänyt Koillismaan ja muun maailman jo yli kymmenen vuoden ajan. Syöte sijaitsee maantieteellisesti keskeisellä paikalla ja sieltä on sujuvasti tavoitettavissa Oulu, Rovaniemi, Kuusamo ja Kajaani.

Teemme tilausajoja ryhmille, yhdistyksille ja yrityksille hyvin varustelluilla 8-52 paikkaisilla tilatakseilla ja busseilla. Matkakaupassa myymme valmiita matkapaketteja, kuten ostosmatkoja yksittäisille matkailijoille.

Meidän kautta saat joustavat ja räätälöidyt matkat sinun toiveiden mukaisesti. Tyylikkäillä autoilla ja osaavilla kuljettajilla matkasi alkaa heti mukavasti.

Tervetuloa kyytiin!

Luokkaretket ja leirikoulut

Koululaiskuljetusten lisäksi järjestämme ryhmämatkoja nuorille. Autamme jo matkan suunnittelussa. Meidän kauttamme saa varattua toiveiden mukaisten kuljetusten lisäksi majoitukset, ruokailut ja aktiviteetit. Kuljettajamme ovat ystävällisiä ja joustavia, mutta pitävät osaltaan huolen, että ryhmä pysyy aikataulussa. Varaamalla matkan meidän kauttamme, saatte myös hyvät majoitusdiilit yhteistyökumppaneiltamme. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai laita suoraan tarjouspyyntö!

Pelireissut

Olemme jo vuosien ajan kuljettaneet urheilujoukkueita pelimatkoille. Huolehdimme, että pelaajilla on mukava ja huoleton matka, jotta he saavat keskittyä tulevaan peliin ja rentoutua matkalla. Ystävälliset kuljettajat huolehtivat osaltaan siitä, että joukkue pysyy aikataulussa. Kokeneet kuljettajamme tuntevat haastavat talviolosuhteet ja pitävät matkustajat turvassa. Jätä tarjouspyyntösi meille, niin saat sujuvasti järjestettyä bussimatkat pelireissuille kohtuulliseen hintaan.

Yrityksille ja yhdistyksille

Varaa meidän kauttamme yrityksesi virkistyspäivien kuljetukset. Suosittuja matkoja ovat Tallinnan ja Tukholman risteilyt, kylpylämatkat, ruskareissut lappiin, Norjan kiertomatkat ja kaikenlaiset tapahtumat sekä konsertit. Räätälöimme juuri teidän yrityksenne tai yhdistyksenne näköisen matkan. Matkalla voit rentoutua ja nauttia bussin tunnelmasta ja maisemista. Aloita suunnittelu pian, sillä kevään ja kesän matkoja myydään nyt!

Päiväretket

Matkakaupassamme myymme päiväretkiä esimerkiksi shoppailumatkoille ja kaupunkien tapahtumiin. Voit myös varata matkan omalle ryhmällesi hotellilta päivän aktiviteetteihin, kuten esimerkiksi Ranuan eläinpuistoon, Joulupukin kylään Napapiirille ja laskettelureissulle Rukalle. Yhteistyökumppanihotellit myyvät valmiita päiväretkiä kuten porosafareita, pilkkireissuja ja tutustumisvierailuja huskytiloille. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja jos kiinnostuit! 

Seuraa meitä somessa!